T 13~12 mestaruussarja Rovaniemi united 04~05 vs ons 05 RSM

Helatorstaina pelatussa ottelussa kohtasivat Rovaniemi United T04-05 ja Onssin 05 RSM kilpajoukkue. Ottelu päättyi Rovaniemi Unitedin 4-3 (2-0) voittoon. Mustapaitojen maaleista vastasivat Saana Kotanen, Noora Hämäläinen, Jessica Fisk ja Emilia Kristo.

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli täysin Unitedin näytöstä. Unitedin prässi pelaaminen puri täydellisesti ja myös pallollinen pelaaminen oli todella vaikuttavaa. Pallo liikkui pelaajalta pelaajalle pääsääntöisesti yhdellä tai kahdella kosketuksella, joka mahdollisti mustapaitojen nopeat hyökkäykset. Toisen puoliajan lopulla Unitedin pelaajissa alkoi väsymys hiukan painaa ja Ons sai kavennettua pelin loppulukemiksi 4-3 kahdella viime minuutin maalilla.

Ennakkoon oli odotettavissa todella kova otteluja ja sitähän se kyllä olikin. Meidän taktiikka puri todella taitavaan Onsin ryhmään täydellisesti. Ons ei päässyt yhtään rakentamaan omaa peliään ja näin ollen saimme hallita palloa todella paljon. Ensimmäinen puoliaika oli täysin meidän hallintaa niinkuin myös toisen puoliajan alku. Pallollinen ja palloton pelaaminen oli tässä pelissä loistavalla tasolla, jonka myös ottelun lopputulos kertoo. Tytöt jaksoivat hyökätä ja puolustaa koko porukalla todella mainiosti, vaikka lopussa meinattiin vähän väsähtää.  Koko joukkue ansaitsee ison hatunnoston tästä ottelusta ja upeasta voitosta. Onsin joukkue oli todella hyvä ja taitava. Uskon, että Ons on parhaita joukkueita koko sarjassa. Oli myös ilo huomata, kuinka paljon katsojia oli tullut paikalle seuraaman tyttöjen peliä.

Joonas Hakala
Päävalmentaja