Unitedin tytöille taas voitto!

Tiistaina 10.6 pelatussa ottelussa kohtasivat Rovaniemi United 04-05 vs Haupa tyttöjen 13-12 vuotiaiden mestaruussarjan ottelussa susivoudilla.

Peli oli alusta loppuun asti todella tasaista. United sai kuitenkin pidettyä maalinsa puhtaana läpi koko ottelun ajan. Tästä ansaitsee kiitokset koko joukkue hyvän puolustuspelin ansiosta. Maalin suulla puhtaan pelin pelasivat Pinja Petrelius ja Debyytissään nollapelin pelannut Sara Latvala.

United sai alussa vain 7 minuutin kohdalla hienon kuvion päätteeksi tilanteen 1-0, joka oli myös ottelun voittomaali. Voittomaalista vastasi Oona Hiukka upealla laukauksella suoraan syötöstä.

Maali paikkoja United sai rakennettua todella paljon, mutta maali verkko ei heilunut enään loppupelin aikana. Unitedin puolustus varmisti sen, että Haupan tytöt eivät päässeet hyville paikoille ottelun aikana kuin pari kertaa.

”Ottelua oli todella mukava seurata, koska se oli todella tasainen ja pallo liikkui hyvin musta paidoilta toiselle. Tytöistä huomaa, että syöttöpeli on mennyt paljon eteenpäin. Tämä on myös ollut kesäkuun teema Unitedin harjoituksissa niinkuin myös peleissä. Tästä on todella hyvä jatkaa kohti tulevan sunnuntain vieraspeli reissua jossa pelataan torniossa T13-12 sarjan peli TOJK vastaan, jonka jälkeen bussi suuntaa kohti oulua T15-14 Oulua jossa vastaan asettuu Ospa” -Joonas Hakala