Peliraportit

Kauden toinen ottelu 7.5.2017 – C-TYTÖT

Rovaniemi United vastaan FC-Wimma.

Peli alkoi meiltä ensi minuuteilla aivan loistavasti! Prässi toimi ja jalka liikkui. Tätä ei valitettavasti kestänyt kauaa, kun Wimma pääsi myös peliin mukaan. Puolustuksemme oli hienokseltaan pulassa heidän hienojen väli- ja pystypallojen kanssa, ja vikkelät Wimmalaiset olivat jatkuvasti vaarallisia. Kuitenkaan alussa he eivät päässeet ihan kunnon maalipaikøille.

Ensimmäinen maali näki päivän valon 12 min kohdalla: kulman jälkitilanteesta Emilia pisti verkot tötterölle ja meille 1-0. Tämän jälkeen meiltä loppui tekemisen meininki. Oltiin vähän kesyjä 1 vs 1, häviten liki jokainen kaksin kamppailu, ja kaveri käytti tilanteen hyväkseen: 18 min kohdalla he tekivät tasoituksen.

Meillä maalintekoa paikkoja riitti, mutta viimeiset ratkaisut jäivät juuri sen verran kevyiksi, ettei maaliin palloa saatu. Puoliajan viimeisellä minuutilla vastustaja  sen sijaan onnistui, ja tauolle mentii 1-2 tappiolla. Toinen erä alkoi meiltä ensi minuuttien osalta terävästi, mutta sitten kaveri pääsi myös mukaan peliin.

Minuuteilla 39 ja 61 vastustaja meni jo ratkaisevan tuntuisesti 1-4 johtoon. Tästä meidän tytöt saivat kaipaamansa herätyksen. 62 minuutilla Melina iski Annin esityöstä 2-4. Tästä 10 min ja Anni pisti pallon verkkoon. Viimeinen 20 min oli käytännössä yhtä maalia. Maalipaikkoja meillä vaikka muille jakaa, muttei onnistuttu enään. Lopputulos siis 3-4 Wimmalle. Kaikki kunnia vastustajalle! He pelasivat hyvin pystyyn ja puolustuksen väleistä. Maalitilanteiden perusteella voitto olisi ollut otettavissa, mutta ei onnistuttu. Seuraavan viikon harjoitusten teema on aika selkeä. Sarja jatkuu Torniossa 16.5.

 


Kauden aloitusottelu 6.5.2017 – C-TYTÖT

Kauden avaus saatu pakettiin. Vastassa OsPa Oulusta.
Alussa peli oli meiltä hermostunutta. Palloa yritettiin laittaa liikkeelle mutta syöttöjen kovuus ja suunta ei ollut ihan sitä mihin pyrittiin. Pallon hallinta oli meillä alusta asti, mutta vasta 15 min jälkeen alettiin saamaan maalipaikkoja. Melinalla oli kolme ja Annilla kaksi läpiajoa, jotka hyvin pelannut vastustajan maalivahti torjui vastaantulollaan.

Ihan ensimmäisen puoliajan lopulla Lotta vapautti Annin laidalta. Anni syötti Melinan täysin vapaaksi ja Melina ei erehtynyt: 1-0 mentiin tauolle.

Toinen puoliaika jatkui miten ensimmäinen päättyi. Vastustaja alkoi saamaan pallonhallinnassa myös otetta. Pienen purkuvirheen seurauksena vastustajan painostus myös palkittiin: 1-1. Tämän jälkeen oltiin kyllä ottavana osapuolena, kun vastustaja nosti prässiä ja ei oikein löydetty heti keinoja päästä paineesta pois. Jalka alkoi tytöillä painaa mutta pelin loppupuolella Anni pääsi laidasta läpi ja pisti pallon maaliin 2-1. Tämä oli myös lopputulos!

Yhteenvetona: Ensimmäinen kunnon ison kentän peli pitkään aikaan ja kauden avaus näkyi otteissa. Fyysinen peli oli näennäistä ja pallot hieman karkaili. Mutta myös paljon positiivista: pallo liikkui ajoittain oikeinkin mallikaasti ja pelaajat hakivat itseään pelattavaksi. Pientä hienosäätöä ajoituksiin, syötön suuntauksiin ja pelejä, niin tästä tulee oikein hyvä. Vastustaja melkein yllätti meidät, joten kunniaa myös heille tiukasta vastuksesta.

 


Piirisarjan päätösottelu 2.10.2016. – C-TYTÖT

Näin on saatu piirisarja pelattua. Lauantain päätösottelussa vastassa TP-47. Peli alkoi meidän hienokseltaan hallitessa mutta pelimme oli hyvin hermostunutta. Annin kaukolaukaus painui yläriman kautta sisään. Puoliaika tulos 1-0. Toinen puoliaika alkoi samankaltaisena. Anni vei meidät hienolla pää maalilla 2-0 johtoon. Sitten puolustuksemme hieman nukahti ja vastustaja rokotti välittömästi. Tästä meidän tytöt heräsivät. Tämän jälkeen pelattiin melkein yhtä maalia. Anni viimeisteli 3-1 ja kohta perään 4-0. Sitten Jenna siirtyi kärkeen ja teki kaksi maalia. Lopputulos meille 6-1. Puhdas peli loppuun asti.

 

 

 


Stadicup 7.-11.6.2016 – C-TYTÖT

Tytöt pelaavat sarjassa D13, tulostaulukot nähtävissä Stadicupin sivuilta.
Tyttöjen fiiliksiä voi seurata suoraan Facebookista.

 

Tyttöjen seikkailut Stadicupissa kuvina:

« 1 annettu 131 »